1 Temmuz 2015 Çarşamba

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tarifi:
Taze fasulyeyi sevenler var mıdır bilmiyorum benim gibi fasulyeyi domatessiz sofraya hazırlamaya ne dersiniz. Yaz boyunca taze olarak tüketeceğiniz fasulyeyi sebze yemekleri içinde pilav ve makarna ile servis yapabilirsiniz.
Zeytinyağlı Taze Fasulye İçin Malzemeler:
700 gr taze ayşekadın fasulye
1 adet soğan
1 adet biber
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tuz
1 çay bardağı su


Zeytinyağlı Taze Fasulye Hazırlanışı:

Fasulyeleri öncelikle yıkayalım ve ipliklerini ayıklayalım uzun, uzun doğrayalım.


Soğanı ve biberi yemeklik doğrayalım, zeytinyağında kavuralım ve üzerine biber ve domates salçasını ilave edelim fasulyeyi ekleyelim üstüne bir çay bardağı su, tuz ekleyelim ve arada karıştırarak fasulyeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirelim.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder