24 Haziran 2015 Çarşamba

Ramazan Yedinci Gün İftar Menüsü

Ramazan iftar menü önerilerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.Ramazan boyunca yapacağınız menü önerilerimiz siz site içindeki farklı tarifler ile birleştirebilirsiniz. Tarifler orijinal olması nedeni ile içiniz rahat yapabilirsiniz. Her sora özeldir ramazan sofrası dahada özel.
İftar Menüsü:
İşte yöresel olarak yapılan ve sevilen bir çorba tarifi mercimek kararmasından hoşlanmıyorsanız size ufak bi öneri mercimeği bir taşım haşladıktan sonra suyunu değiştirin çorba tarifine öyle devam edin.

Bacaklı Çorba Tarifi İçin Tıklayın:
Yumurtalı ve kavurma eşliğinde harika bir yaz yemeği yumurtalı fasulyeyi tadanlar iyi bilir bu tarifi haşlanmış fasulye sevenler tüketsin ve yumurta ile lezzet kazanıyor.

Kavurmalı Taze fasulye Tarifi İçin Tıklayın:
Patates ile hazırlayacağınız tuzlu kek tarifi börek yerine hazırlayabilirsiniz. Patatesli kek ara sıcak olarak vermek isterseniz kek kalıplarından çıkardığınızda lezzetine ve kokusu tüm sorayı saracak iftar saatini sabırsızlıkla bekleyeceksiniz.

Patatesli Kek Tarifi İçin Tıklayın:

Ana yemek tarifinden önce evdeki malzemelerle salatayı yapmadan geçmeyin işte günün ana yemeği. Günün ana yemeği de geliyor patatesli etli pirinç pilavı ile iftar sofranız hazır arzu edeceğiniz ölçülerde hazırlayabilirsiniz kişilik ve ev halkına göre pişirin afiyet olun hayırlı iftarlar.

Patatesli Etli Pirinç Pilavı Tarifi İçin Tıklayın:

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder