25 Haziran 2015 Perşembe

Ramazan Sekizinci Gün İftar Menüsü

İftar zamanı her geçen gün özenle hazırlanan yemeklerle hazırlanıyor. Her güne misafir kabul edecek olanlar için önerilerimiz devam ediyor. Günün menü tarifinde bu gün yemek yerine aperatif olacak daha hafif ve çocukların seveceği yemekler ile kurmaya ne dersiniz.
Günün Ramazan Menüsü:
Sadece çocuklar değil tabi ki büyüklerinde severek tükettiği mantıdan çorba yapmaya ne dersiniz yoğurtlu yerine çorba ile iftar sofranız için hazırlayabilirsiniz.
Mantı Çorbası Tarifi İçin Tıklayın:
Çocuklar poğaçaya hayır diyemez mantı yanında ağır olur diye düşünen varsa çocukların iftarı ve ramazan sevincini yaşatmanız ve servislik olarak olduğu için tercih edebilirsiniz. Çocukların severek tüketmesi için üzerlerine sosis de koyabilirsiniz en azından bir kaç tanesine.
Gül Poğaça Tarifi İçin Tıklayın:
Çocukların en çok sevdiği yiyeceklerin başında yer alan makarnayı kıymalı,fırında,veya salçalı olarak değilde onlara daha hafif hali ile sunmak isterseniz işte makarna salatası tarifimiz.
Makarna Salatası Tarifi İçin Tıklayın:
Ve ana yemek olarak bu konu çocuklarla ve tüm ailenin seveceği bir tarif diye düşündüm. Çocuklarınızı mutlu ederken sizde kendinizi mutlu etmek isterseniz işte bol sebzeli bir tavuk doldurması tarifi:

Sebzeli Tavuk Doldurması Tarifi İçin Tıklayın:
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder