Malzemeler:
Yarım kilo tavuk göğsü
5 tane patates
Yarım kilo sivri biber
6/7 Domates
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz karabiber
Hazırlanması ve Yapılışı:
İlk önce patateslerimizi soyalım ve çubuk şeklinde dilimleyelim sıvıyağımızı tavaya alıp patatesleri kızartalım patatesler kızarınca tavadan alıp biberlemizi kızartalım onlarda kızarınca domaterleri soyup küp şeklinde keselim en son domatesleride kızartalım tavuk gögsünüde kuş başı doğruyalım yağsız başka tavaya alıp suyunu kurutana kadar pişirelim suyu kuruyunca yağ ekleyip kızartalım üzerine tuz ve karabiber ekleyip kavurlunca ocaktan alalım servis tabağına önce patatesleri biberleri alıp ortalarına etlerimizi alıyoruz ve üzerine domatesleri gezdirelim yemeğimiz servise hazır Afiyet olsun. Sponsorlu Bağlantılar
0 yorum:
Yorum Gönder