2 Ekim 2014 Perşembe

Muhallebili Milföy Tarifi‏

Muhallebili Milföy Tarifi‏

Malzemeler

2 su bardağı süt

3 yemek kaşığı şeker

2 yemek kaşığı un

1 paket vanilya

25 gr. margarin

4 parça milföy

































Muhallebi yapmak için tencereye un, süt, şeker, margarin yağ ve vanilyayı koyup karıştırıyoruz muhallebi kıvamına gelene kadar ocakta pişiriyoruz.



Hazırlanışı ve Yapılışı
Milföyleri erimesi için dolaptan çıkartıyoruz. Tencereye süt, şeker, un , vanilya ve margarin ekliyoruz muhallebi yapıyoruz. Daha sonra yağlı kağıt serili olan tepsiye milföyleri 4 parçaya bölüp diziyoruz 200 derecede fırında pişiriyoruz. Daha sonra fırından alıp soğuduktan sonra içini muhallebi ile dolduruyoruz eğer isterseniz servis yaparken pudra şekeri kullanabilirsiniz. Afiyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder