30 Haziran 2015 Salı

Ramazan On Üçüncü Gün İftar Menüsü

Ramazan On Üçüncü Gün İftar Menüsü:
Ramazan bol, bol bereket getirdi sofralara. Komşu ilişkilerinin arttığı evlerde kaynayan tencerelerin çoğaldığı bu ayda her evde iftar ve sahur telaşı sarıyor tüm dünyayı. Ramazan boyunca iftar ve sahur tarifler önerilerimiz devam ediyor bugün iftar menüsüne buyurun.
 Günün İftar Menüsü:
İftara sulu ve besleyici bir et yemeği ile başlamak ve etin en iyi pişmiş hali ve suyundaki vitaminlerle vücudunuzun dengesini geri kazandıracak bir yemek.
Bugün size vereceğim tavada su böreği tarifi ile ara sıcak yemeğiniz hazır.Gazlı içecekler yerine ayran veya şalgam veya evde hazırlayacağınız turşularla yemeklerinizi tüketin.

Sebze yemeğini toprak çanakta yaparak lezzetine lezzet katın. Güveçte patlıcanla iftar menünüz yavaş, yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Pilavı pirinçli veya bulgurlu tercih ederek hazırlayabilirsiniz bezelyeli pilavı ile iftar menüsü hazır. Salatasız olmaz diyenler salata tariflerine göz atabilirsiniz.

Ve günün tatlısı etimek ile kolay hazırlayacağınız bir tarif. Pratik olan bu tarifi buzdolabında dinlendirmeniz gerecek erken hazırlayın ve üstüne streç film ile sarın sunumda meyveli dondurma ile servis yapın.



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder