21 Haziran 2015 Pazar

Ramazan Dördüncü Gün İftar Menüsü

Geldiği gibi yavaş, yavaş yol alan 11 ayın sultanı ramazanı şerif için bugün ilk Pazar çalışma hayatında olanlar için bugün hem dinlenme ve aynı zamanda aile buluşmalarının yoğun olarak yapıldığı bir gün işte kalabalık misafirleriniz için günün iftar menüsü.
İşte İftar Menü Tarifi:
Sofranıza çorba ve et yemeği olacak ana yemek gibi de düşüneceğiniz kuzu incik haşlama ile kalabalık sofralara yakışacak başlangıç çorbası olarak servis yapabilirsiniz. Kuzu incik haşlamayı ilk pişireceğiniz yemekler arasında olmasına dikkat edin uzun pişme süresini dikkate almalısınız.
Ramazan sofralarına çok yakışacak zeytinyağlı olarak da yapabilirsiniz biber dolması kalabalık soranız için ideal bir tarifidir yapması kolay olmasının yanında lezzeti harikadır.

Baklava yufkasından hazırlayacağınız bol, bol misafirlerinize yetecek kalabalık iftar sofrası için hazırlayabileceğiniz çıtır, çıtır bir börek yapması da çok basit iç malzemesini değiştirebilirsiniz.

Tam mevsimi olan sebzelerden hazırlayacağınız üzerine ilave edeceğiniz hardal sosu ile işte ramazan menüsü için hazırlayacağınız salata tarifi.

Tatlı için yemek arkasından dondurmalı ve nane ile servis yapacağınız harika bir tatlı sufle, Suleyi mutlaka dondurma ile servis yapmalısınız sade Maraş, dondurması ile serinletecek ve lezzeti ile hem siz ve misafirleriniz için özel bir kek diyorum.



Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder