10 Mayıs 2015 Pazar

Altın Kesesi Tarifi

Altın Kesesi Tarifi:
Adını kese şeklinden almış olsa gerek. Ama tadı mükemmel bir kurabiye iki faklı hamurun birleşmesi ile oluşan bir çay keyfi ikramlığıdır...
Altın Kesesi İçin Malzemeler:
*3 Yumurta
* 1 vanilya
* 1 kabartma tozu
*3 bardak buğday nişastası
*1 paket margarin
*Aldığı kadar un
* dilim çikolata veya kahvaltılık çikolata
*kakao
















Hazırlanışı Ve Yapılışı:
Tüm malzemelerimizi karıştıralım ve kulak memesi kıvamında hamur elde edelim. Daha sonra yoğurduğumuz hamurdan limon büyüklüğünde bi parça ayırıp 1 tatlı kaşığı kakao ekleyip yoğuralım. Diğer beyaz hamuru ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayalım ve içini açıp çikolata ile dolduralım ve ağzını kese şeklinde büzelim. Ayırdığımız kakaolu hamuru elimizle inceltip kesenin etrafında ince bir şerit halinde yapıştıralım. Önceden ısıttığımız 170 derecelik fırında 20.-25 dakika boyunca pişirelim. AFİYET OLSUN
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder