29 Eylül 2014 Pazartesi

Sünger Tatlısı Tarifi

Sünger Tatlısı Tarifi

Malzemeler

3 tane yunurta

9 ymk kaşığı şeker

3 ymk kaşığı yoğurt

9 ymk kaşığı un

1 kabartma tozu

1 limon rendedş

Şerbet İçin

2 su bardağı su

1 su bardağı şeker


Hazırlanışı ve Yapılışı
Şeker ve yumurtalar mikser ile çırpıyoruz. Daha sonra diğer bütün malzemeleri ekliyoruz. Borcamı yaplıyoruz dikdörtgrn borcan kullababilirsiniz. Kek hamurunu döküyoruz ve 180 derecede pişiriyoruz. Pişerken şerbeti yapıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Pişen kek sıcakken soğuk şerbeti döküyoruz. Afiyet olsn.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder