13 Mayıs 2015 Çarşamba

Baget Kızartması Tarifi

Baget Kızartması Tarifi:
Tavuk etinde en lezzetli yerlerinden olan baget kızartması da ayrı bir lezzetli olur. 1 gün öncesinden hazırlanan tarif sosu içine çekmesi ile harika bir tat kazanıyor. Vakti olmayanlar için en az 1 saat dinlendirin buzdolabında. Tarifi denemek ve yapmak isteyenlere işte.
Baget Kızartması İçin Malzemeler:
1 kilo baget
2 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
2 yemek kaşığı yoğurt
Kekik
Kırmızı pul biber
Hazırlanışı Ve Yapılışı:
 Bagetleri yıkayıp derin bir kaba alırız. Salça, yoğurt, zeytinyağı, tuz ve baharatlar bagetleri bu karışımla iyice birbirine karıştırırız ve 1 saat buzdolabında bekletiriz. Aktifrayz’da az yağda ya da yağsızda olur 30-40 dakika pişiririz az yağda kızartmak isteyenler için teflon tava tercih edebilirler. Afiyet olsun
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder