5 Ekim 2014 Pazar

Tereyağlı Ev Yapımı Krep Tarifi

Kahvaltılık Krep Tarifi

Malzemeler:

2 adet yumurta

2 su bardağından biraz az un

1 su bardağı su

1 su bardağı süt

1 çay kaşığı tuz

Pişirmek için Tereyağ



Hazırlanışı ve Yapılışı
Öncelikle unumuzu, sütü,suyumuzu  hiç topak kalmayana kadar iyice çırpıyoruz. Daha sonra yumurtaları ekliyoruz ve biraz daha çırpıyoruz. Kek kıvamından daha akıcı bir kıvam elde ediyoruz. Teflon tavaya 1 çay kaşığı kadar sıvıyağ döküyoruz ve krep tavamıza 1 kepçe hamuru dökerek yayıyoruz. Her iki tarafını çevirerek orta ateşte pişiriyoruz. İşte bukadaaarrrr:) AFİYETLER OLSUN...
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder